Patricia Schor, Lydia Krijnen, Kaplum en Fred Kies

 

Patricia Schor heeft sinds 2011 een atelier op Warder 103a waar ze eigen werk maakt en schildercursussen geeft. Zowel het atelier als de tuin zijn tijdens de zomerroute opengesteld. Het atelier is een hoge, lichte aanbouw aan een stolpboerderij en de langgerekte tuin grenst aan een weidevogelgebied. 

 

Naast Patricia' s eigen tekeningen en schilderijen zijn er tijdens de zomerroute ook tekeningen te zien van kunstenares/beeldhouwster Lydia Krijnen. Ook is er werk te zien van het ontwerpersduo Kaplum, gevormd door Anna van Gerve en Alper Demir. Ze studeerden beiden Beeldende Kunst aan de Rietveld Academie en maken nu knuffels en houten speelgoed. Sinds Anna en Alper in 2016 een zoon kregen, zien ze van dichtbij hoe kinderen de wereld ervaren: vol kleur en avontuur. Hun ontwerpen sluiten hierbij aan.

In de tuin worden twee groepswerken van de cursisten van Patricia geexposeerd. Ook staat er, zoals elk jaar, weer een levensgrote panorama foto van beeldend kunstenaar Fred Kies, dit keer van de Ackerdijkse Plassen. Het landschap is zijn inspiratiebron. Er speelt zich altijd veel meer af dan op het eerste gezicht te zien is. Hij beschrijft zijn foto’s als cinematografische stillevens.

 

 

 

Adres:

Warder 103a

1473 PG Warder

© 2019 Anna van Gerve
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now